Voor het reinigen van uw banken en stoelen kunt u ook bij ons terecht. Just Clean kan uw stofferingen op drie manieren reinigen: met behulp van droog schuim, met stoom en door middel van de sproei-extractie methode. Afhankelijk van het te reinigen object, het materiaal en de mate van vervuiling hanteren wij de juiste methode.
 
Deze methode is zeer geschikt voor het materiaal van uw banken en stoelen, doordat er niet met water maar met een speciale schuimsoort gewerkt wordt. Deze methode noemen wij: Dry foam en wordt in de bekleding geborsteld. Het kristaliseert al het vuil dat zich in de stoelen en banken bevindt. Daarna wordt het schuim, inclusief het vuil, uit de bekleding gezogen. Dit is een zeer effectieve methode met een korte droogtijd.
 
Stoomreinigen is een van de nieuwste schoonmaaktechnieken. Dit is een zeer effectieve en milieuvriendelijke methode met een beperkte droogtijd. De vervuiling van de bekleding wordt door middel van stoom en hoge druk losgeweekt. Daarna kan het vuil eenvoudig worden opgezogen. De stoomreiniger gebruikt een minimale hoeveelheid water en heeft een diepreinigende werking. Wat niet nodig is zijn chemische toevoegingen omdat de zeer hoge temperatuur van het stoom voldoende is voor het verwijderen van vet en vuil, het doden van bacterien en daarmee het zuiveren van nare luchtjes.
 
Wij adviseren de traditionele sproei-extractie methode, oftewel shampoorellen, voor hardnekkig vuil in de bekleding van uw banken en stoelen. Met een shampoo oplossing besproeien we de bekleding. Nadat het een tijdje heeft ingewerkt zuigen we de shampoo met de vervuiling er weer uit. In tegenstelling met de stoom en dry-foam, heeft deze methode een langere droogtijd.