De oorzaak van de verschillende diensten die we inmiddels verlenen komt van oorsprong uit de vraag van de klanten zelf. Onze ervaring is dat de meeste bedrijven verschillende bedrijven denken te moeten inhuren voor uiteenlopende werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden. Zo bel je bijvoorbeeld automatisch een loodgietersbedrijf op als een kraan lekt of je belt een schildersbedrijf op als je de muren geschilderd wilt hebben. Als het gaat om schoonmaak doe je zaken met een schoonmaakbedrijf en als er reparaties gedaan moeten worden is er weer een klusjesbedrijf die benaderd wordt. Dit zorgt vaak voor heel veel lijnen binnen een bedrijf en heel veel aanspreekpunten wat niet voor elk bedrijf ideaal is. Doordat we beschikken over diverse vakmensen met ervaring en kennis in allerlei verschillende sectoren kunnen we de meeste bedrijven in al hun behoeftes voorzien. We minimaliseren hiermee de meeste lijnen die uitgezet worden door bedrijven optimaal tot één directe lijn naar Just Clean. De voordelen voor bedrijven zijn onder andere:

  • - Alle soorten bedrijfsdiensten worden uitgevoerd door één bedrijf.
  • - Er is maar één bedrijf (Just Clean) dat factureert voor de verschillende diensten, waardoor het overzichtelijker wordt wat je uitgeeft.
  • - Er is één directe lijn naar onze administratie en de verschillende aanvragen kunnen direct worden behandelt en worden ingepland.
  • - Kwaliteit is en blijft gewaarborgd.
  • - Prijs/kwaliteit verhouding is en blijft m.b.t. de concurrentie aantrekkelijk voor bedrijven.

Kortom onze missie is daarom om als duizendpoot op de markt heel Brabant en Nederland te veroveren vanwege onze flexibiliteit, prijs, kwaliteit en service.