Dakcoating of nieuw dak?

Een dakcoating is in veel gevallen 75 procent goedkoper dan nieuwe dakpannen. Als je je dak laat behandelen met onze hoogwaarde dakcoating, wordt de levensduur van je pannen tot wel vijftien jaar verlengd. Ook kan de behandeling herhaald worden. Hierdoor vermijd je een grote investering, maar toch ziet je dak er als nieuw uit!

Dak reiniging
Door het klimaat in Nederland wordt uw dak sneller vuil. Na een aantal jaren kan uw dak vol zitten met algen en mos. Uw huis of bedrijfspand verliest zijn uitstraling met gevolg dat ook de waarde van daalt. Dak reiniging met heet water onder hoge druk is dan de uitkomst. Just Clean Bedrijfsdiensten bv heeft zich gespecialiseerd in dak reiniging maar ook in dak impregneren en dak coating.

De verontreiniging is slecht voor de dakpan en deze wordt dus aangetast. Door het reinigen worden zichtbare mossen en algen verwijderd. Om er zeker van te zijn en als preventie wordt het dak ingespoten met een mos -en algenmiddel. Nadat het dak gereinigd is kunt u ervoor kiezen om uw dak te laten impregneren. Impregneren beschermd het dak tegen vuil en vocht, zodat uw dak langer schoon en beschermd blijft.

Dak coating
Vaak krijgen dakpannen na verloop van tijd een doffe uitstraling. Een oplossing hiervoor is het coaten van uw dakpannen. Uw woning wordt weer aantrekkelijk zonder dat de dakpannen vervangen moeten worden! De kosten voor dak reiniging, impregneren en of coating zijn veel lager dan de investering die u moet doen voor het aanschaffen en plaatsten van een nieuw pannendak.

Dakcoating prijzen
De kosten voor het aanbrengen van een dakcoating hangen uiteraard samen met een aantal factoren. Is het dak eenvoudig te bereiken, wat is de hellingsgraad van het dak en hoe groot is het dak, zijn enkele aspecten waar we bij het berekenen van de dakpannen coaten prijs rekening houden. Daarnaast zijn er verschillende soorten coating voor het dak. De dakcoating prijs per m2 kan dan ook erg verschillen. Om een zo exact mogelijke prijsopgave voor het laten coaten van uw dak te geven, komen we graag bij u langs. We kunnen u dan een offerte op maat aanbieden en u weet direct waar u aan toe bent.

Verschillende kleuren coating dakpannen
Just Clean Bedrijfsdiensten BV kan uw dak in verschillende kleuren coaten. Wanneer u uw dak wilt laten coaten kunt u kiezen voor een kleur die dicht bij de originele kleur ligt, maar het is tevens mogelijk een compleet andere kleur voor uw dak te kiezen. In principe is elke gewenste kleur coating mogelijk. U kunt bijvoorbeeld uw dakpannen laten coaten in blauwe of groene tinten, grijstinten of zwart, maar bruintinten of tinten in de kleur rood zijn ook mogelijk. Uiteraard kunnen wij u uitstekend adviseren bij de keuze voor de dakcoating kleuren.

Vraag meer informatie of een offerte aan
Wilt u uw dak laten coaten? Just Clean Bedrijfsdiensten BV verzorgt de coating van daken door heel Nederland. Wij staan bekend om onze klantvriendelijkheid en denken graag met u mee. Dankzij onze ervaring kunnen wij u dan ook uitstekend adviseren. Meer weten over het laten coaten van dakpannen of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor dakcoating?

Wij reinigen ook gevels, bestrating, houtwerk……

Vraag een offerte aan of neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Waarom kiezen voor Just clean Bedrijfsdiensten?

  • Jarenlange ervaring

  • Vertrouwde partner

  • Hoge kwaliteit

  • Garantie op al ons werk

  • Snelle dienstverlening

Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan bij JustClean Bedrijfsdiensten