Dakgoot reinigen

De dakgoot reinigen is, door de hoogte, een lastige klus. Maar het regelmatig schoonmaken van je dakgoot is wel erg belangrijk. Just Clean Bedrijfsdiensten neemt deze zorgen graag van je over en komt je goten schoonmaken.

Dakgoot schoonmaken voorkomt wateroverlast
Wanneer je niet tijdig je dakgoot schoon laat maken loop je het risico op een verstopping. Gedurende het hele jaar valt er allerlei vuil in. En vooral in de herfst vallen er vaak veel bladeren in je dakgoot. Deze bladeren en het vuil kunnen gemakkelijk leiden tot een verstopte afvoer, met wateroverlast als gevolg.

Overtollig water op daken kan leiden tot lekkages. Water dat langs de muren naar beneden stroomt veroorzaakt schimmel en houtrot. Je dakgoot reinigen en het tijdig en regelmatig laten leeghalen van de dakgoten voorkomt deze problemen.

Dakgoot laten reinigen?
Vermoed je dat je dakgoot vervuild is of lijkt het je sowieso een goed idee om je dakgoot op regelmatige basis te laten reinigen? Kies dan voor de kwaliteit en service van Just Clean Bedrijfsdiensten. Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Waarom kiezen voor Just clean Bedrijfsdiensten?

  • Jarenlange ervaring
  • Vertrouwde partner
  • Hoge kwaliteit
  • Garantie op al ons werk
  • Snelle dienstverlening

Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan bij JustClean Bedrijfsdiensten