Geurbestrijding

Onaangename geuren of zelfs stank veroorzaken overlast. De kwaliteit van wonen en werken gaat hierdoor flink achteruit. Door de bron van de onaangename geur aan te pakken, verdwijnt deze overlast. Voor geurbestrijding worden diverse methoden en machines gebruikt die – afhankelijk van de situatie – worden toegepast.

Speciale geurbestrijdingsmachines
De bron van de geuroverlast en stank kan worden aangepakt op moleculair niveau. In ons machineassortiment hebben wij onder andere ozongeneratoren, ionisatoren en een apparaat dat de lucht reinigt op basis van uv-licht: de BioZone.

BioZone Technology
De BioZone Technology is een speciaal ontwikkelde techniek die ongezonde, vervuilde lucht reinigt. Daarnaast doodt deze machine schimmels, virussen en bacteriën. Vervuilde lucht wordt met uv-licht bestraald. Schone lucht wordt via filters in de ruimte teruggeblazen.

Geurbestrijding met chemicaliën
De traditionele wijze voor geurbestrijding is met gebruik van chemicaliën. Chemicaliën maken de bron onschadelijk en laten bovendien een frisse geur achter in de ruimte. De enzymen in de producten versnellen het afbraakproces van ongewenste geurmoleculen.

Bronbestrijding
Just Clean Bedrijfsdiensten maakt een duidelijk onderscheid tussen het onschadelijk maken van de bron en het bestrijden van de ongewenste geur of stank. Wij beschikken ook over middelen en machines om alleen de ongewenste geur te maskeren. Dit is echter een tijdelijke oplossing van het probleem. Wij adviseren daarom altijd de bron van de overlast te bestrijden.

Leg uw vraag aan ons voor
Wij hebben ervaring in het succesvol bestrijden van brandlucht, urinelucht, rottingsgeuren, sterke huisdierengeuren, rooklucht, stank in auto’s en meer. Bespreek met ons uw situatie en wens. Wij vinden een passende oplossing voor uw probleem en voeren het uit.

Waarom kiezen voor Just clean Bedrijfsdiensten?

  • Jarenlange ervaring
  • Vertrouwde partner
  • Hoge kwaliteit
  • Garantie op al ons werk
  • Snelle dienstverlening

Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan bij JustClean Bedrijfsdiensten