Glasbewassing

Je wilt natuurlijk dat de ramen schoon zijn als de glazenwasser is geweest. Tóch zijn er grote verschillen: glasbewassing is een specialisme! Wij geven graag een demonstratie bij je bedrijf, zodat je zelf kunt ervaren wat wij bedoelen.

Osmosewater​
Het begint bij het water. Wij gebruiken osmosewater, dit water is 100% kalkvrij. We beschikken over een aanmaaksysteem, waarmee wij zelf het osmosewater maken. Hierdoor krijg je geen strepen en vlekken en de ramen worden super-schoon!

​Schoonmaakmiddel en materialen
We gebruiken zo veel mogelijk biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen. Uit eigen ervaring en testen weten we de optimale combinaties van schoonmaakmiddelen en -materialen waarmee we de beste resultaten kunnen behalen.

Glasbewassing is handwerk
Waar mogelijk zetten we machines en hulpmiddelen in. Maar voor het overgrote deel is glasbewassing handwerk. Naast de ramen reinigen we ook de kozijnen, gevelbekledingen, armaturen als zonnelamellen, etcetera.

Glasbewassing met Tucker Pole Systeem
De onderste bouwlagen van je gebouw wassen we graag met ons Tucker Pole Systeem! Dit is een telescopische arm van lichtgewicht aluminium, waarmee we tot 15 meter hoogte kunnen ​wassen!

De voordelen van het Tucker Pole Systeem:

  • Geen chemische reinigingsmiddelen (gedemoliseerd water)
  • Geen beschadiging van de tuin of benodigde verplaatsing van voertuigen
  • Efficient werken (minder werktijd dus minder kosten)
  • Bijzonder goed eindresultaat, door het gebruik van kalkvrij water

Hoogwerkers en gevelonderhoudsinstallaties
Met onze hoogwerkers kunnen wij je ook helpen met wasklussen op grote hoogte! Beschikt je pand over een gevelonderhoudsinstallatie? Onze medewerkers zijn opgeleid en gecertificeerd om deze hulpmiddelen te mogen besturen.

Ook voor hoge ladders, hangladders en geavanceerde en moderne klimmaterialen zijn onze specialisten opgeleid en gecertificeerd.​

Natuurlijk dragen zij alle noodzakelijke en verplichte Persoonlijke Beschermingsmiddelen.​

Waarom kiezen voor Just clean Bedrijfsdiensten?

  • Jarenlange ervaring
  • Vertrouwde partner
  • Hoge kwaliteit
  • Garantie op al ons werk
  • Snelle dienstverlening

Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan bij JustClean Bedrijfsdiensten