Graffiti verwijdering

Het is bijzonder vervelend als je graffiti ​op je muren en gevels hebt! Vaak zijn het verschillende lagen verf over elkaar, vaak ook van verschillende samenstelling. Kortom: ga niet zelf aan de slag met de verwijdering van de graffiti. Het zou niet de eerste keer zijn, dat je meer kapot maakt dan oplost!

We onderzoeken de ondergrond en de verf die voor de graffiti gebruikt is. De omgeving onderzoeken we ook: zijn er risico’s voor de beplanting of zijn er risico’s dat reinigingsmiddelen in het milieu terecht kunnen komen? Op basis hiervan bepalen we de aanpak en de samenstelling van water en oplosmiddelen voor het graffitiprobleem.

‘In​pakken’ van de gevel
Als de graffiti bijzonder moeilijk te verwijderen is, wordt de muur ingezet met een speciale pasta. Vervolgens wordt de muur ingepakt en na 24 uur wordt de muur gereinigd.

Graffiti tegengaan​ met anti-graffiti coating
Nadat de graffiti is verwijderd kunnen we een coating aanbrengen waardoor de verf van de ‘graffiti kunstenaars’ minder goed hecht.​ Hiervoor gebruiken we een zogenaamd zelfopofferend systeem. Dit is een emulsie bestaande uit eiwitten en wasachtige middelen. Als er graffiti op wordt gespoten, is dat eenvoudig te verwijderen, maar dan moet er weer een nieuwe laag emulsie worden aangebracht.

Waarom kiezen voor Just clean Bedrijfsdiensten?

  • Jarenlange ervaring
  • Vertrouwde partner
  • Hoge kwaliteit
  • Garantie op al ons werk
  • Snelle dienstverlening

Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan bij JustClean Bedrijfsdiensten