Industriële reiniging

De lat in uw sector ligt hoog. Niet alleen op het gebied van veiligheid en efficiency, maar ook als het gaat om onderhoud en beheer. U wilt uw productie optimaal laten draaien. Productiestops en turnarounds zijn soms noodzakelijk, maar mogen geen minuut te lang duren. En de tijd die er dan is, moet goed worden benut. Just Clean Bedrijfsdiensten kan tijdens een productie-onderbreking meteen inspringen. Onze schoonmaakexperts gebruiken de beschikbare tijd optimaal om alles in en rond de productie-omgeving te reinigen.

Partner in industriële reiniging
Uw bedrijf en uw productieproces willen we heel graag goed leren kennen. Alleen zo kunnen we uw partner in industriële reiniging zijn. Onze professionele schoonmakers maken gebruik van de nieuwste reinigingsmaterialen en -technieken. Daarmee halen we hoge standaarden, en meestal zelfs een beetje meer.

Niets is ons te veel!
Van productievloeren tot gevels en daken, van machines tot leidingen, silo’s en tanks en van productielijnen tot bedrijventerreinen. Geen schoonmaakvraag is Just Clean Bedrijfsdiensten te gek. Het spreekt voor zich dat onze medewerkers professioneel zijn opgeleid en beschikken over een VCA-certificaat.

Hoe pakken wij Industriële Reiniging aan?
Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk een veilige en schone werkomgeving is. Maar ook dat uw medewerkers niet te veel en te vaak gestoord mogen worden. Bij het reinigen van uw gebouwen – zowel aan de binnen- als buitenzijde – houden we hier nadrukkelijk rekening mee. We stellen niet alleen onze schoonmaakactiviteiten exact af op uw planning, maar informeren medewerkers ook uitgebreid over de planning en voortgang van onze werkzaamheden.

Per machine een andere aanpak
Schoonmaak van een productielijn of machine luistert heel nauw. Samen met uw procesoperator kunnen we per machine bepalen wat er moet gebeuren en hoe we dat het beste kunnen aanpakken. Omdat we met vaste teams werken, raken uw productiemedewerkers en onze schoonmakers op elkaar ingespeeld. Met optimale samenwerking en een goede taakverdeling bereiken we het beste resultaat!

Dieptereiniging
Moeilijk bereikbare plaatsen en vaak onzichtbare plaatsen worden gereinigd tijdens onze dieptereinigingswerkzaamheden. Dit is één van onze specialismen. Ook luchtkanalen en hoge spanten in de fabriekshal kunnen worden aangepakt. Maar we vergeten ook andere plaatsen in uw bedrijf niet, zoals sanitair, cleanrooms en keukens.

Productiestops
De tijd dat uw machines stil staan is kostbaar. Natuurlijk ziet u het niet graag dat de productie stil ligt. Maar of de stop nu gepland of onverwacht is, het geeft u wél de mogelijkheid om uw productieomgeving en machines te reinigen. Het team van professionele schoonmakers van Just Clean Bedrijfsdiensten staat 24 uur per dag voor u klaar. Zowel doordeweeks als in weekenden en tijdens vakantieperiodes.

Cleanroomreiniging
Het reinigen van een cleanroom vraagt om specialisme. Alleen met de juiste kennis en kunde weert u hier onzichtbare vijanden als (fijn)stof, partikels, micro-organismen en chemische dampen. Natuurlijk wilt u dat productieprocessen zo min mogelijk worden verstoord. We stellen daarom graag een compleet onderhoudsplan met u op.

Reiniging op hoogte
Denk bij de reiniging van uw productieomgeving ook aan vervuiling op hoge plaatsen.

Tijdens onze grondige schoonmaak nemen we ook graag de reiniging van daken, spanten en hoog gelegen leidingen mee. Hier hoopt zich nu eenmaal veel onzichtbaar stof en vuil op.

Productielijnen en taakverdeling
U bespaart tijd en kosten door tijdens de reiniging van uw productielijnen alle taken goed te verdelen. Onze schoonmakers kunnen uw procesoperator hierbij perfect ondersteunen. Uw monteurs moeten vooral bezig zijn met het technisch onderhoud, terwijl onze schoonmakers de reiniging voor hun rekening nemen. Zij zijn daarin niet alleen beter en sneller, maar ook een stuk voordeliger.

Wat kunnen we allemaal extra aanbieden?
Graag verzorgen we de reiniging van uw productie-omgeving tot in de puntjes. Maar we kijken ook graag met u verder. Met regulier schoonmaakonderhoud en onze specialistische diensten kunnen we werkelijk alles in en om uw bedrijf optimaal reinigen en onderhouden. Ongeacht uw specifieke wensen of hygiëne-eisen. Onze innovatieve reinigingsmethodes en uitgekiende schoonmaakmiddelen zorgen altijd voor een zichtbaar en duurzaam resultaat.

Hoe uitdagend uw klus ook is, vraag ons om (vrijblijvend) advies!

Waarom kiezen voor Just clean Bedrijfsdiensten?

  • Jarenlange ervaring
  • Vertrouwde partner
  • Hoge kwaliteit
  • Garantie op al ons werk
  • Snelle dienstverlening

Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan bij JustClean Bedrijfsdiensten