Kauwgom verwijderen

Kauwgom op stoepen en voetpaden is een ergernis van veel mensen. Vooral in winkelgebieden is de aanwezigheid van kauwgom op de bestrating een probleem. Het verwijderen van kauwgom is met de juiste apparatuur echter géén probleem: met een milieuvriendelijk reinigingsmiddel in combinatie met stoom onder lage druk ruimen we de kauwgom eenvoudig voor u op.

Kauwgomvrij
Tijdens het reinigen wordt geen overlast veroorzaakt voor het winkelend publiek of omstanders, en er blijven geen kauwgomresten achter. Deze reinigingsmethode is niet alleen geschikt voor trottoirs; ook matten, tegels en andere ondergronden kunnen hiermee kauwgomvrij gemaakt worden, zoals bijvoorbeeld de entree van uw winkel of gebouw.

Regelmatig bijhouden scheelt tijd en geld
Wanneer kauwgom nog nooit is verwijderd en er veel van aanwezig is, zal het de eerste keer intensievere arbeid vragen om uw straatje schoon te maken. Daarnaast zijn de hoeveelheid arbeid en kosten afhankelijk van de omvang van het oppervlak dat moet worden gereinigd.

Als een oppervlak eenmaal is gereinigd, kunt u ervoor kiezen om periodiek de bestrating of entree kauwgomvrij te laten houden. Hiervoor bieden wij een schoonmaakovereenkomst op maat. Afhankelijk van onder andere de locatie wordt een schoonmaakfrequentie overeengekomen. De kosten hiervoor zijn aanzienlijk lager dan wanneer na langere tussenliggende perioden steeds een ‘eerste schoonmaak’ moet worden uitgevoerd.

Schoonmaakdiensten combineren
Veel van onze klanten kiezen ervoor om naast het verwijderen van kauwgom ook de bestrating grondig te laten reinigen en graffiti te laten verwijderen, zodat het geheel weer een frisse uitstraling krijgt. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Waarom kiezen voor Just clean Bedrijfsdiensten?

  • Jarenlange ervaring
  • Vertrouwde partner
  • Hoge kwaliteit
  • Garantie op al ons werk
  • Snelle dienstverlening

Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan bij JustClean Bedrijfsdiensten