Missie & Visie

De oorzaak van de verschillende diensten die we inmiddels verlenen komt van oorsprong uit de vraag van de klanten zelf. Onze ervaring is dat de meeste bedrijven verschillende bedrijven denken te moeten inhuren voor uiteenlopende werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden.

Zo bel je bijvoorbeeld automatisch een loodgietersbedrijf op als een kraan lekt of je belt een schildersbedrijf op als je de muren geschilderd wilt hebben. Als het gaat om schoonmaak doe je zaken met een schoonmaakbedrijf en als er reparaties gedaan moeten worden is er weer een klusjesbedrijf die benaderd wordt. Dit zorgt vaak voor heel veel lijnen binnen een bedrijf en heel veel aanspreekpunten wat niet voor elk bedrijf ideaal is. Doordat we beschikken over diverse vakmensen met ervaring en kennis in allerlei verschillende sectoren kunnen we de meeste bedrijven in al hun behoeftes voorzien. We minimaliseren hiermee de meeste lijnen die uitgezet worden door bedrijven optimaal tot één directe lijn naar Just Clean. De voordelen voor bedrijven zijn onder andere:

 • Alle soorten bedrijfsdiensten worden uitgevoerd door één bedrijf.
 • Er is maar één bedrijf (Just Clean) dat factureert voor de verschillende diensten, waardoor het overzichtelijker wordt wat je uitgeeft.
 • Er is één directe lijn naar onze administratie en de verschillende aanvragen kunnen direct worden behandelt en worden ingepland.
 • Kwaliteit is en blijft gewaarborgd.
 • Prijs/kwaliteit verhouding is en blijft m.b.t. de concurrentie aantrekkelijk voor bedrijven.

Kortom onze missie is daarom om als duizendpoot op de markt heel Brabant en Nederland te veroveren vanwege onze flexibiliteit, prijs, kwaliteit en service.

Just Clean investeert veel in de kennis en vakmanschap van de eigen werknemers en onderscheidt zich daarin vooral met de aanpak ten opzichte van haar concurrenten.

Onze visie is dat je werknemers vooral in de praktijk moet bijstaan en niet alleen opleiden in theorie. Een leerling kan normaliter nog niet goed autorijden met alleen een behaalde theorie certificaat en een bakker zal ook veel broodjes moeten bakken alvorens hij het vak goed onder de knie krijgt. Dit is dus ook niet anders in de schoonmaakbranche. Het beleid en aanpak van Just Clean kost van de ene kant heel veel energie, tijd en geld maar van de andere kant plukken we daar wel onze vruchten van. Dat zien we vooral terug op het moment dat de klant zeer tevreden is met het eindresultaat. Tenslotte wordt er niet voor niets regelmatig een beroep gedaan op Just Clean wanneer andere schoonmaakbedrijven een probleem niet kunnen oplossen. Schoonmaakbedrijven hebben tegenwoordig steeds vaker moeite om de kwaliteit op specialistisch gebied te waarborgen waardoor het steeds vaker voorkomt dat klanten niet tevreden zijn. In sommige gevallen worden er verkeerde producten gebruikt of een verkeerde werkwijze, waardoor eigendommen van klanten onherstelbaar worden aangetast. Denk hierbij aan vloeren die niet goed behandeld worden tijdens het strippen en conserveren, dieptereiningen van grootkeukens en lijm of kit verwijdering die niet op een correcte manier wordt uitgevoerd.

Ons beleid is daarom ook vooral gericht op het opleiden, bijstaan en bijsturen van onze werknemers zodat er tijdens de uitvoering altijd genoeg kennis en expertise aanwezig is om de werkzaamheden naar tevredenheid uit te voeren. Kwaliteit en expertise staan daarom hoog in het vaandel bij Just Clean en dat zorgt voor een prettige samenwerking met en waardering van onze klanten.

Waarom kiezen voor Just clean Bedrijfsdiensten?

 • Jarenlange ervaring
 • Vertrouwde partner
 • Hoge kwaliteit
 • Garantie op al ons werk
 • Snelle dienstverlening
 • Werkzaam o.a. in Tilburg

Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan bij JustClean Bedrijfsdiensten