Opleveren mutatie – renovatiewoningen

Vaak zien de woningen die net leeg zijn gekomen er somber dus niet aantrekkelijk uit. Ook ruikt het niet altijd even fris. Door de hectiek van verhuizing door vertrekkende huurders wordt de schoonmaak vaak afgedaan met de welbekende Franse slag.

Just Clean Bedrijfsdiensten pakt dit op en is een groot succes voor diverse bedrijven en instanties. Om een goede 1e indruk te creëren voor potentiële huurders en/of kopers is het belangrijk dat een aantal zaken schoon en netjes zijn. Wij maken het verschil..

Uitgebreide schoonmaak mutatiewoning:
Hierbij kunt u denken aan: ramen wassen, spinraggen, reinigen van douche/toilet, het reinigen van de keukenblok incl.de wand-vloertegels, het schoonmaken van radiatoren, deuren, kozijnen, plinten, vensterbanken, wandcontactdozen en schakelaar, betonvloeren worden bezemschoon opgeleverd.

Standaard schoonmaak mutatie woning: Hierbij kunt u denken aan: Het reinigen van douche/toilet, het reinigen van de keukenblok incl. wand en vloertegels, bezemschoon van de vloeren. Een absolute lust voor het oog voor potentiële huurders en kopers.

Behang verwijderen: Bij ernstige verrookte woning of een woning die gerenoveerd gaat worden, is prettig werken voor een nieuwe huurder of aannemer.

Ontruimen van woningen: Ook dit komt helaas met regelmaat voor dat huurders vertrekken en alles achterlaten om wat voor redenen dan ook. Just Clean Bedrijfsdiensten zorgt er voor dat de woning binnen 48 uur, snel, vakkundig wordt ontruimd en schoongemaakt voor een nieuwe huurder of koper. Hiermee wordt in veel gevallen huurderving tot een minimum beperkt.

Kortom vele mogelijkheden waarbij geluisterd wordt naar uw wensen.

Waarom kiezen voor Just clean Bedrijfsdiensten?

  • Jarenlange ervaring
  • Vertrouwde partner
  • Hoge kwaliteit
  • Garantie op al ons werk
  • Snelle dienstverlening

Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan bij JustClean Bedrijfsdiensten