Reiniging en desinfectie

Reiniging en desinfectie bij besmetting MRSA, norovirus en coronavirus

Een uitbraak van de MRSA bacterie of het norovirus is het schrikbeeld van elke zorgorganisatie. Ondanks al uw inspanningen kan het toch gebeuren. In zo’n geval wilt u onmiddellijk maatregelen treffen.

Bij een pandamie (denk aan het coronavirus) worden besmette patiënten in quarantaine verzorgd. Dat kan zijn in een ziekenhuis of gewoon thuis. Onze specialistische reiniging kan deze speciale quarantaineplekken professioneel voor u reinigen.

Just Clean helpt u razendsnel. Wij zijn dé professionals voor schoonmaak en desinfectie bij besmetting met de MRSA bacterie, het norovirus en coronavirus. Wij staan 24/7 voor u klaar. Wij reinigen en desinfecteren grondig tegen scherpe tarieven.

Schoonmaak en desinfectie van MRSA, norovirus of coronavirus (COVID-19)?

Aanpakkers bij besmetting en virusuitbraak
Ondanks zorgvuldige preventie is MRSA en norobesmetting nooit volledig uit te sluiten. En een nieuw virus, zoals het coronavirus, daar ontlopen we wereldwijd niet aan. Voorkomen is beter dan genezen! Daarom bieden wij ook preventieve schoonmaak ter voorkomen van een vriusuitbraak en (verdere) besmetting.

Schoonmaak bij besmetting of een virusuitbraak is ons vak. Binnen 1 uur na uw melding is Just Clean bij u aanwezig. We stellen alles in het werk om de bron aan te pakken en kruisbesmetting te voorkomen. We reinigen en desinfecteren quarantaineruimtes uiterst grondig.

Wij werken flexibel en deskundig.

Direct MRSA, norovirus of coronavirus bestrijden?
E: administratie@justclean.nl
T: 085-0802089 (tijdens kantooruren)
M: 06 – 24271736 (24/7 bij spoed)

Coronavirus. Bescherm jezelf en anderen.

BRON RIVM

Ga voor actuele informatie naar: https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19

Waarom kiezen voor Just clean Bedrijfsdiensten?

  • Jarenlange ervaring

  • Vertrouwde partner

  • Hoge kwaliteit

  • Garantie op al ons werk

  • Snelle dienstverlening

Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan bij JustClean Bedrijfsdiensten