Retail: Schoonmaak van winkel, showroom of andere ruimten

De eerste indruk die consumenten in de retail hebben is vaak doorslaggevend. Een bezoeker komt misschien op een onverwacht moment en rekent uw bedrijf af op die ene indruk. Een winkelpui, de etalage en de entree zijn cruciale ruimtes. De entree, het glas van de bezoekersruimtes/showroom én het sanitair moeten dan ook altijd tiptop in orde zijn. Bij Just Clean Bedrijfsdiensten kunt u daarvan op aan.

Flexibel schoonmaakplan
Geen enkele dag is hetzelfde. In de retail is het vaak hollen of stilstaan. Daarom maken wij een schoonmaakplan op maat. Hierbij wordt de nadruk gelegd op de bezoekersruimtes zodat deze ten alle tijde representatief zijn. Dit is immers het visitekaartje van uw bedrijf. We houden hierbij rekening met de bezoekersaantallen, het weer en of u een evenement organiseert. Wij bewegen flexibel met u mee: een extra schoonmaakronde, het eerder uitvoeren van de glasbewassing of zelfs het verzorgen van een toiletdame; u kaart het aan bij Just Clean Bedrijfsdiensten.

Geen zorgen meer over schoonmaak
Als ondernemer wilt u bezig zijn met ondernemen. Daarom nemen we u alles uit handen op schoonmaakgebied. We noemen dat ontzorgen: we regelen de juiste apparatuur, schoonmaakmiddelen en personeelsplanning.

Maar wist u dat u ook voor andere zaken bij ons terecht kunt? Een kapotte lamp of een andere klus lossen onze opgeleide medewerkers voor u op. Ook voor huismeestertaken, het ophalen van afval en bij calamiteiten staan wij 24/7 voor u klaar.

Waarom kiezen voor Just clean Bedrijfsdiensten?

  • Jarenlange ervaring
  • Vertrouwde partner
  • Hoge kwaliteit
  • Garantie op al ons werk
  • Snelle dienstverlening

Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan bij JustClean Bedrijfsdiensten