Roltrapreiniging

Het reinigen van roltrappen en tapis roulant (vlakke loopbanden) vereist een specialisme. Niet alleen dient het resultaat vlekkeloos te zijn, tevens moet dit in een zo kort mogelijke tijd en met een minimum aan overlast uitgevoerd worden, zeker als dit tijdens openingsuren plaatsvindt.

Just Clean Bedrijfsdiensten investeert en innoveert constant als het gaat om deze specialistische reinigingstechniek, die tevens glazen panelen en rvs-beplating betreft. Niet voor niets maken diverse winkelformules en organisaties, waaronder Lidl het Aabe-winkelcentrum en verschillende landelijk opererende winkelketens gebruik van onze dienstverlening.

Onze vakmensen werken met de meest geavanceerde machines die zijn getest en aanbevolen door vooraanstaande roltrapfabrikanten zoals Otis, Kone en Schindler. Deze machines gebruiken een fractie aan water en reinigingsmiddel, zodat de kans op een storing in de installatie uitgesloten is. Ook de gevoelige elektronische componenten worden op deze manier niet beschadigd. Door de sterke vacuüminstallatie is roltrap direct na de reiniging droog en kan veilig in gebruik worden genomen.

In sommige gevallen kan tijdens de reiniging de roltrap in bedrijf blijven, zodat gebruikers op een veilige manier toch de roltrap kunnen gebruiken. Het reinigen van een roltrap duurt gemiddeld 3 uur, afhankelijk van de aangetroffen vervuiling. Voorafgaand aan een onderhoudsprogramma adviseren wij een eerste grondige reinigingsbeurt. Vervolgens zorgt een periodieke schoonmaakbeurt ervoor dat de roltrap optimaal schoon blijft en mede daardoor ook vrij van storingen.

Wij adviseren twee tot vier maal de roltrappen te laten reinigen. Bij zeer intensief gebruik van uw installatie adviseren wij om dit zes maal per jaar uit te voeren. Wij geven u graag een kostenindicatie, toegespitst op uw specifiek gebruik, op basis van een vaste aanneemsom voor de reiniging op contractbasis.

Wilt u de reinigingskracht van onze machines en onze service eens in de praktijk ervaren? Bel 013 463 80 44 voor een vrijblijvende demonstratie op uw locatie.

Waarom kiezen voor Just clean Bedrijfsdiensten?

  • Jarenlange ervaring
  • Vertrouwde partner
  • Hoge kwaliteit
  • Garantie op al ons werk
  • Snelle dienstverlening

Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan bij JustClean Bedrijfsdiensten