Schoonmaak parkings & parkeergarages

Parkings, parkeerplaatsen en ondergrondse garages van winkels, bedrijven, grootwarenhuizen en openbare instellingen worden vuil en smerig door het intensief gebruik van wagens. Zowel publieke parkings en private parkings dient men schoon te laten maken, elke dag opnieuw én met het juiste schoonmaakproduct. Klanten betalen immers veel geld om een parkeerplaats te huren. Daarom is de schoonmaak van parkings een must. Bij gebrekkige schoonmaak, komt de veiligheid in het gedrang en krijgt men last van geurhinder en ongedierte.

Parkeerplaatsen laten schoonmaken
Parkeerplaatsen van bedrijven, winkels en openbare instellingen worden dagelijks geconfronteerd met zwerfvuil zoals plastic flessen, papier en blikjes. Hierbij mag men ook extra stof en vuilafzetting niet vergeten. Ook de uitstoot van uitlaatgassen maakt de parkingsvloer extra vuil.

Ook het verwijderen van kauwgom op parkings behoort tot de periodieke schoonmaak diensten van schoonmaakbedrijven die werken voor bedrijven en particulieren. Kauwgom verwijderen in ondergrondse garages en parkings zorgt ervoor dat alles netjes en proper blijft.

Betonvloeren van garages of coatingvloeren dient men op periodieke wijze te reinigen. Vet en olie van wagens, bandensporen, uitlaatgassen, vuil van sneeuw en ijs zetten zich af op de parkingvloer. Dankzij speciale reinigingstechnieken zoals veegmachines en hogedruk spuitinstallaties is het vuil grotendeels weg te krijgen.

Reiniging parkings: vegen en schrobben
Ook de reiniging van een parking mag men niet vergeten. Afhankelijk van de vervuiling zal met de vloeren machinaal vegen of machinaal schrobben. Meestal zal men parking veegwerken uitvoeren en minder frequent zal met overgaan tot machinaal schrobben van parkings met zeepwater. Ook garages worden eerst geveegd en later machinaal gereinigdmet zeepwater of passende reinigingsproducten. Achteraf kan een speciale vuilwerende coatinggeplaatst worden om in de toekomst beter het vuil af te stoten.

Vuilnisbakken leegmaken en vuilniszakken vervangen
Elke grote parking is voorzien van vuilbakken om zwerfvuil tegen te gaan. Deze dienen op periodieke wijze leeggemaakt te worden. Alle vuilniszakken dienen vervangen te worden om geurhinder te voorkomen. Ook trekken overvolle vuilbakken insecten en ongedierte aan. De vuilbakken schoonmaken dient ook te gebeuren. Je laat deze het best desinfecteren door een schoonmaakbedrijf.

Onderhoud parkings en parkings laten schoonmaken
Het onderhoud van een parking vraagt heel wat werk en aandachtspunten. Wens je een schone bovengrondse of ondergrondse parking, laat deze dan steeds schoonmaken door een parking onderhoudsbedrijf in je buurt.

Wat kost het onderhoud van een parking
De kosten en prijzen voor het onderhouden van een parking, zijn heel verschillend. Niet alleen de grootte van de parking maar ook de te onderhouden onderdelen spelen een rol in de prijsvoering. Vraag steeds een vrijblijvende offerte aan bij schoonmaakbedrijven en vergelijk de prijs.

Waarom kiezen voor Just clean Bedrijfsdiensten?

  • Jarenlange ervaring
  • Vertrouwde partner
  • Hoge kwaliteit
  • Garantie op al ons werk
  • Snelle dienstverlening

Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan bij JustClean Bedrijfsdiensten