Schoonmaakbedrijf in Breda

Zoekt u een schoonmaakbedrijf in Breda? Neem dan direct contact met ons op voor een offerte!

OFFERTE

Wilt u een schoonmaakbedrijf in Breda inschakelen? Dan zit u goed bij Just Clean bedrijfsdiensten. U kunt ons inschakelen voor de schoonmaak in Breda van diverse soorten panden. Hierbij kunt u denken aan kantoren, scholen, publieke ruimtes en medische praktijken.

Wij investeren veel in de kennis en het vakmanschap van onze werknemers. Ook in de schoonmaakbranche is het belangrijk dat medewerkers goed worden opgeleid. Daarom is dit iets waar wij veel tijd aan besteden. Op deze manier maken wij uw pand optimaal schoon.

Schoonmaakbedrijf in Breda: waarom kiezen voor Just Clean?

  • Jarenlange ervaring in de schoonmaakbranche;
  • Vertrouwde partner;
  • Wij leveren altijd hoge kwaliteit;
  • U krijgt garantie op al ons werk;
  • Snelle dienstverlening.

Wilt u ons inschakelen als schoonmaakbedrijf in Breda? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij maken graag uw bedrijfspand schoon en doen dit met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

OFFERTE

Diverse soorten schoonmaakdiensten

U kunt ons inschakelen voor diverse soorten schoonmaakdiensten. Wij zijn gespecialiseerd in diverse soorten specialistische reiniging. Hierbij kunt u denken aan gevelreiniging, glasbewassing, dieptereiniging van het sanitair, bouwschoonmaak en zonnepanelen reiniging. Bij grote bouwprojecten verzorgen wij bijvoorbeeld de schoonmaak van de keet. En als u wilt, verzorgen wij ook koffie en/of lunch. Wij kunnen uw gehele ketenpark onderhouden, van de uitvoerderskeet tot de sanitaire keet. Wat u als de laatste loodjes ziet, is voor ons als schoonmaakbedrijf de start van een nieuw project. Wij hebben uiteraard ook nog veel meer soorten specialistische schoonmaak in ons schoonmaakpakket. Deze kunt u bekijken op onze website onder bedrijfsdiensten en specialistische reiniging.

Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in diensten als reiniging en desinfectie, calamiteiten service en cleanroom reiniging. Bij reiniging en desinfectie kunnen wij ruimtes reinigen waar besmetting en virusuitbraak heeft plaatsgevonden. Dit zijn virussen als MRSA, norovirus en coronavirus. Onze specialistische reiniging maakt deze ruimtes grondig schoon.

Alle bedrijfsdiensten uitgevoerd door één bedrijf in Breda

Het is niet fijn als u voor diverse bedrijfsdiensten allemaal verschillende bedrijven moet bellen. Daarom hebben wij veel kennis in huis, zodat we niet alleen de schoonmaak maar ook meerdere klussen voor u uit kunnen voeren. Ons schoonmaakbedrijf is van alle markten thuis. Op deze manier krijgt u de facturen van slechts één bedrijf in plaats van meerdere. Dit zorgt voor een beter overzicht van uw financiën.

Ook vinden wij het belangrijk dat de lijnen van ons bedrijf naar u kort zijn. Daarom is er een directe lijn naar onze administratie. Hier worden verschillende aanvragen direct behandeld en ingepland. Kortom: wij zijn een duizendpoot in de schoonmaakbranche en doen daarnaast ook nog andere klussen voor u. Wij staan voor onze kwaliteit en zullen deze altijd waarborgen. In ruil hiervoor krijgt u een goede prijs. Bij ons betaalt u nooit te veel. Ziet u dit wel zitten? Vraag dan direct een offerte aan.

Schoonmaakbedrijf met de juiste certificaten

Ons schoonmaakbedrijf biedt hoge kwaliteit. Dat is te zien aan de diverse certificaten waar wij over beschikken. We hebben onder andere het Code certificaat, een certificaat dat aantoont dat wij verantwoordelijk marktgedrag in de schoonmaak en glazenwassersbranche vertonen. Daarnaast zijn we een Erkend Leerbedrijf en beschikken we over een VCA-certificering, een Veiligheids-, management en milieucertificering. Ook hebben we het SIEV-keurmerk. U bent er bij ons dus van verzekerd dat wij een professionele en gepaste aanpak hebben.

Over schoonmaakbedrijf Just Clean

Just Clean Bedrijfsdiensten is in 2003 opgericht als schoonmaakbedrijf. Voorheen oriënteerden we ons als klein familiebedrijf voornamelijk op een specialistische tak van schoonmaakwerk. Maar, door de kennis die we in de loop der jaren hebben opgedaan, zijn we sterk gegroeid als bedrijf. Inmiddels zijn we werkzaam in alle soorten takken binnen de schoonmaakbranche. We hebben veel verschillende teams die elk hun eigen expertise hebben, zodat we onze klanten alles kunnen aanbieden dat ze nodig hebben.

We hebben een handyteam dat verschillende soorten technische klussen uitvoert. Daarnaast hebben we een schildersteam, dat verschillende ruimtes schildert bij interne en externe verhuizingen. Ook hebben we een hoveniersteam, dat wekelijks tuinen legt en onderhoudt. Daarbij zijn bestraten, beplanten en schuttingen plaatsen de diensten waar onze klanten veel gebruik van maken. En uiteraard hebben wij een schoonmaakteam voor de schoonmaak, de basis van ons bedrijf. Kortom, we kunnen u met allerlei diensten bijstaan.

Vraag een offerte aan bij Just Clean in Breda

Wilt u een schoonmaakbedrijf in Breda inschakelen? Just Clean zorgt voor de schoonmaak van uw publieke ruimte, kantoorruimte of welke ruimte u maar wilt. U kunt zeer eenvoudig een offerte aanvragen via onze website. Het is uiteraard ook mogelijk om contact met ons op te nemen, indien u vragen heeft of meer informatie wenst. U kunt bellen naar +31 85 080 2089 of een e-mail sturen naar administratie@justclean.nl. Het is ook mogelijk om het contactformulier op de website in te vullen.

OFFERTE