Schoonmaakbedrijf in Breda

Wilt u ons inschakelen als schoonmaakbedrijf in Breda? Neem dan direct contact met ons op voor een offerte!

OFFERTE

Schoonmaakbedrijf in Breda gezocht? Dan zit u goed bij Just Clean Bedrijfsdiensten. U kunt ons inschakelen voor de schoonmaak van diverse soorten panden. Hierbij kunt u denken aan kantoren, scholen, publieke ruimtes en medische praktijken.

Wij investeren veel in de kennis en vakmanschap van onze werknemers. Ook in de schoonmaakbranche is het belangrijk dat medewerkers goed worden opgeleid. Daarom is dit iets waar wij veel tijd aan besteden. Op deze manier kunnen wij uw pand zo optimaal mogelijk schoonmaken.

Waarom Just Clean Bedrijfsdiensten?

  • Jarenlange ervaring in de schoonmaakbranche;
  • Vertrouwde partner;
  • Wij leveren altijd hoge kwaliteit;
  • U krijgt garantie op al ons werk;
  • Snelle dienstverlening.

 

Wilt u ons inschakelen als schoonmaakbedrijf in Breda? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij maken graag uw bedrijfspand schoon en doen dit met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

OFFERTE

Diverse soorten schoonmaakdiensten

U kunt ons inschakelen voor diverse soorten schoonmaakdiensten. Wij zijn gespecialiseerd in diverse soorten specialistische reiniging. Hierbij kunt u denken aan gevelreiniging, glasbewassing, dieptereiniging van het sanitair, bouwschoonmaak en zonnepanelen reiniging. Wij hebben uiteraard veel meer soorten specialistische schoonmaak in ons schoonmaakpakket.

Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in diensten als reiniging en desinfectie, calamiteiten service en cleanroom reiniging. Bij reiniging en desinfectie kunnen wij ruimtes reinigen waar besmetting en virusuitbraak heeft plaatsgevonden. Dit zijn virussen als MRSA, norovirus en coronavirus. Onze specialistische reiniging kan deze ruimtes grondig schoonmaken.

Alle bedrijfsdiensten uitgevoerd door één bedrijf

Het is niet fijn als u voor diverse bedrijfsdiensten allemaal verschillende bedrijven moet bellen. Daarom hebben wij veel kennis in huis, zodat we meerdere klussen voor u uit kunnen voeren. Op deze manier krijgt u de facturen van slechts één bedrijf in plaats van meerdere. Dit zorgt voor een beter overzicht op uw financiën.

Ook vinden wij het belangrijk dat de lijnen van ons bedrijf naar u kort zijn. Daarom is er een directe lijn naar onze administratie. Hier worden verschillende aanvragen direct behandeld en ingepland. Kortom: wij zijn een duizendpoot in de schoonmaakbranche en doen daarnaast ook nog andere klussen voor u. Wij staan voor onze kwaliteit en zullen deze altijd waarborgen. In ruil hiervoor krijgt u een goede prijs. Bij ons betaalt u nooit teveel. Ziet u dit wel zitten? Vraag dan direct een offerte aan.

Neem direct contact met ons op

U kunt zeer eenvoudig een offerte aanvragen via onze website. Het is uiteraard ook mogelijk om contact met ons op te nemen, indien u vragen hebt of meer informatie wenst. U kunt bellen naar +31 85 080 2089 of e-mail naar administratie@justclean.nl. Het is ook mogelijk om het contactformulier op de website in te vullen.

OFFERTE