Schoonmaakbedrijf in Tilburg voor al uw schoonmaakklussen

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Tilburg voor uw kantoorpand, school, appartementencomplex of ander pand? Dan zit u goed bij Just Clean Bedrijfsdiensten. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers veel kennis en vakmanschap hebben. Daarom onderscheiden wij ons in de aanpak ten opzichte van onze concurrenten.

Wij kunnen uw standaard schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren maar ook klussen die een ander schoonbedrijf niet voor elkaar krijgt, zijn voor ons geen probleem. Kwaliteit en expertise staan hoog in het vaandel bij ons schoonmaakbedrijf in Tilburg. Dit zorgt voor een fijne samenwerking met u.

Gespecialiseerd schoonmaakbedrijf Just Clean

  • Gespecialiseerd in specialistische reiniging;
  • Altijd dezelfde contactpersoon;
  • Jarenlange ervaring in de schoonmaakbranche;
  • Wij leveren altijd hoge kwaliteit;
  • Garantie op al ons werk;
  • Snelle dienstverlening.

Wilt u genieten van deze voordelen? Neem dan direct contact met ons op voor uw schoonmaakwerk. U kunt direct een offerte aanvragen via onze website.

Vraag een offerte aan

Reiniging en desinfectie van uw pand

Een van onze diensten is het reinigen en desinfecteren van uw pand als er een virusbesmetting is geweest. Hierbij kunt u denken aan MRSA, Norovirus en Coronavirus. Wij kunnen ziekenhuizen maar ook bij u thuis quarantaineplekken professioneel reinigen. Daarnaast staan wij 24/7 voor u klaar en reinigen en desinfecteren tegen scherpe tarieven.

U kunt ons ook inschakelen voor preventieve reiniging ter voorkoming van een virusuitbraak en (verdere) besmetting. Als u ons belt voor de schoonmaak bij besmetting of virusuitbraak, zijn wij binnen een uur bij u aanwezig. Het is ons doel om de bron aan te pakken en verdere besmetting te voorkomen. Quarantaineruimtes worden uiterst grondig gereinigd.

Schoonmaak na calamiteiten

Wij helpen u graag bij de schoonmaak na calamiteiten als wateroverlast, stormschade, brandschade of blikseminslag. Een van onze garanties is dat wij zeer snel bij u aanwezig zijn en uw ruimtes binnen de kortste keer weer woon- of werkvriendelijk hebben gemaakt.

Het is belangrijk dat er na dusdanige calamiteiten goed schoongemaakt wordt. U hebt anders kans op vochtplekken die kunnen zorgen voor een muffe geur of schimmelvorming. Wateroverlast is op deze manier ook slecht voor uw gezondheid. Wij hebben de juiste kennis in huis om alles netjes schoon te maken, zodat uw gezondheid niet in gevaar komt.

Bouwschoonmaak

Naast de bovengenoemde diensten, zijn wij ook op bouwplaatsen te vinden. Hiervoor zijn wij VCA*-gecertificeerd. Hierbij houden wij rekening met uw strakke planning. Op het gebied van bouw hebben wij geen specifieke specialiteit. Wij kunnen uw gehele ketenpark onderhouden.

Vraag direct een offerte aan

Wilt u ons inschakelen voor de schoonmaak van uw pand? Neem dan direct contact met ons op als schoonmaakbedrijf in Tilburg voor een vrijblijvende offerte. Indien u meer informatie wenst over een van onze diensten, kunt u ons contactformulier invullen. Wij staan u graag te woord.

Vraag een offerte aan