Schoonmaakbedrijf in Tilburg

voor al uw schoonmaakklussen

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Tilburg voor uw kantoorpand, school, appartementencomplex of ander pand? Dan zit u goed bij Just Clean Bedrijfsdiensten. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers veel kennis en vakmanschap hebben. Daarom onderscheiden wij ons in de aanpak ten opzichte van onze concurrenten.

Wij kunnen uw standaard schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren maar ook klussen die een ander schoonmaakbedrijf niet voor elkaar krijgt, zijn voor ons geen probleem. Kwaliteit en expertise staan hoog in het vaandel bij ons schoonmaakbedrijf in Tilburg. Dit zorgt voor een fijne samenwerking met u.

Vraag offerte aan Contact opnemen

Schoonmaakbedrijf Tilburg

Waarom steeds meer mensen voor schoonmaakbedrijf Just Clean kiezen

 • Ervaren

  Jarenlange ervaring in de schoonmaakbranche;

 • Breed inzetbaar

  Gespecialiseerd in specialistische reiniging;

 • Persoonlijk

  Altijd dezelfde contactpersoon;

 • Vakkundig

  Wij leveren altijd hoge kwaliteit;

 • Betrouwbaar

  Garantie op al ons werk;

 • Snel

  Snelle dienstverlening.

Reiniging en desinfectie van uw pand

Een van onze diensten is het reinigen en desinfecteren van uw pand als er een virusbesmetting is geweest. Hierbij kunt u denken aan MRSA, Norovirus en Coronavirus. Wij kunnen ziekenhuizen maar ook bij u thuis quarantaineplekken professioneel reinigen. Daarnaast staan wij 24/7 voor u klaar en reinigen en desinfecteren tegen scherpe tarieven.

U kunt ons ook inschakelen voor preventieve reiniging ter voorkoming van een virusuitbraak en (verdere) besmetting. Als u ons belt voor de schoonmaak bij besmetting of virusuitbraak, zijn wij binnen een uur bij u aanwezig. Het is ons doel om de bron aan te pakken en verdere besmetting te voorkomen. Quarantaineruimtes worden uiterst grondig gereinigd.

Schoonmaakbedrijf Tilburg
Schoonmaakbedrijf Tilburg

Schoonmaakbedrijf Tilburg: Schoonmaak na calamiteiten

Wij helpen u graag bij de schoonmaak na calamiteiten als wateroverlast, stormschade, brandschade of blikseminslag. Een van onze garanties is dat wij zeer snel bij u aanwezig zijn en uw ruimtes binnen de kortste keer weer woon- of werkvriendelijk hebben gemaakt.

Het is belangrijk dat er na dusdanige calamiteiten goed schoongemaakt wordt. U hebt anders kans op vochtplekken die kunnen zorgen voor een muffe geur of schimmelvorming. Wateroverlast is op deze manier ook slecht voor uw gezondheid. Wij hebben de juiste kennis in huis om alles netjes schoon te maken, zodat uw gezondheid niet in gevaar komt.

Bouwschoonmaak

Naast de bovengenoemde diensten, zijn wij ook op bouwplaatsen te vinden. Hiervoor zijn wij VCA*-gecertificeerd. Hierbij houden wij rekening met uw strakke planning. Op het gebied van bouw hebben wij geen specifieke specialiteit. Wij kunnen uw gehele ketenpark onderhouden.

Schoonmaakbedrijf in Tilburg met vele bedrijfsdiensten

Just Clean is een schoonmaakbedrijf dat gespecialiseerd is in schoonmaakwerkzaamheden voor bedrijven in regio Tilburg. Verschillende bedrijven hebben een verschillende aanpak nodig als het gaat om de reiniging van hun kantoor of werkplek. Het is echter lastig om deze specialistische vormen van schoonmaakwerkzaamheden uit te laten voeren. Wij hebben daarom veel tijd en energie geïnvesteerd om ons in dergelijke werkzaamheden te kunnen specialiseren.

Zodoende bieden wij een ruim aanbod aan schoonmaakdiensten aan. In wat voor branche uw bedrijf ook actief is en hoe de situatie er ook aan toe is, wij zorgen ervoor dat er naar tevredenheid wordt schoongemaakt. Bekijk onze schoonmaakdiensten in het menu onder “Bedrijfsdiensten” en kom meer te weten over onze specialistische reinigingswerkzaamheden.

Schoonmaakbedrijf met de juiste certificaten

Omdat wij over diverse certificaten beschikken, kunnen wij altijd voor een professionele en gepaste aanpak zorgen. Zij zijn we een Erkend Leerbedrijf en beschikken we over VCA-certificering. Ook beschikken we over het SIEV keurmerk en hebben we het Code certificaat, wat betekent dat we verantwoordelijk marktgedrag in de schoonmaak- en glazenwassersbranche vertonen.

Schoonmaakbedrijf Tilburg

Vraag direct een offerte aan

Wilt u ons inschakelen voor de schoonmaak van uw pand? Neem dan direct contact met ons op als schoonmaakbedrijf in Tilburg voor een vrijblijvende offerte. Indien u meer informatie wenst over een van onze diensten, kunt u ons contactformulier invullen. Wij staan u graag te woord.

Vraag offerte aan Contact opnemen

Veelgestelde vragen

Wat kost een schoonmaakbedrijf?

De kosten van onze schoonmaakwerkzaamheden hangen af van de omvang van de opdracht. U kunt voor het antwoord op deze vraag dus het beste contact met ons opnemen. Wij kunnen de opdracht dan vrijblijvend met u bespreken en een offerte voorleggen. Dit verplicht u uiteraard tot niets, en u weet dan precies waar u aan toe bent.

Voor welke industrieën doen jullie schoonmaakwerk?

Schoonmaakbedrijf Just Just Clean is actief als schoonmaakbedrijf binnen veel verschillende industrieën. Wij hebben ons in diverse specialistische schoonmaakwerkzaamheden gespecialiseerd, waardoor we veel verschillende bedrijven van dienst kunnen zijn. Kijk verder op onze bedrijfsdiensten pagina voor een concreet overzicht.

Wat is jullie werkgebied?

Schoonmaakbedrijf Just Clean is gevestigd in Loon op Zand, maar is actief in de gehele regio. Wij verzorgen ook schoonmaakdiensten voor bedrijven in Tilburg en omstreken.

Waarom moet ik voor schoonmaakbedrijf Just Clean kiezen?

Als schoonmaakbedrijf hebben wij jarenlang ervaring en zijn we de vertrouwde partner voor veel bedrijven in Tilburg en omstreken. Wij beschikken over diverse certificeringen en bieden garantie op al ons werk. Dankzij onze specialistische werkzaamheden kunnen wij veel schoonmaak diensten verzorgen die andere bedrijven niet aanbieden.